lauantai 23. kesäkuuta 2012

Osteopaatilla


Tänään (20.6.) kävin jälleen, tosin pitkästä aikaa osteopaatti Maria Simolan käsittelyssä. Hän käsitteli kehoani vähän joka puolelta, kaikkialta, missä näki tarpeen. Vasen olkavartenihan oli vielä pitkään keväällä kipeä. Nyt se on tosin siirtynyt taustalle, mutta Maritan mukaan yleensä se vähemmän käytetty käsi on heikommassa kunnossa. Hän kääntelikin käsivartta eri asentoihin ja oli sitä mieltä, että minun on alettava nyt säännöllisesti vahvistaa lihaksiani. Käsivarsia pitää vääntää myös, vaikka tekee kipeää. Nivelreuma ei vaikuta sen enempää. Hän käsitteli myös tiukkaa niskaani ja lapojani, joit minun tulee myös vahvistaa. Tuli tässä nyt mieleen, että soutaminen olisi nyt varmaan hyvä harrastus. Mutta aloitan puutarhatöistä.

Olen ehkä jo kirjoittanutkin, että jo Maria Simolan aikaisempi käsittely sai olkapääni sellaiseen kuntoon, että kestin ehkä jonkin verran paremmin sen tuskan, mitä jalkojeni kipeytyminen myöhemmin aiheutti. En voi muuta kuin suositella osteopaattia.

Tänään on muutenkin tuntunut, että jaksan jo mitä vain. Imuroin tänään koko talon. Välillä ottaa pahasti ranteesta ja tänään iltapäivällä jopa nilkasta. Katsotaan huomenna, missä kunnossa olen. Osteopaatin käsittely tuntuu yleensä vasta jälkijunassa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti